Taxi Velserbroek Schiphol

Taxi Velserbroek Schiphol Sedan Station Bus
Velserbroek €44 €49 €59

*pinnen € 1,- *Creditcard € 3,- *Babyzitje € 5,- 

TAXI VELSERBROEK SCHIPHOL

Reserveer uw taxi Velserbroek Schiphol bij Daily Airport Taxi. Uw vakantie begint vanaf het moment dan u in de taxi stapt onderweg naar Schiphol. Het laatste wat u wilt is uw vlucht missen of u moeten haasten om in te checken. In het onderstaande reserveringsformulier kunt u het tijdstip aangeven wanneer uw opgehaald wenst te worden. Ook kunt u een vluchtnummer invoeren voor de terugreis zodat u niet nog hoeft te wachten op een taxi na een lange vlucht. Wij hanteren zeer scherpe prijzen. U kunt een keuze maken uit een “sedan”, “station’ of een “taxi-bus”. Vul het formulier in en reserveer nu een taxi Velserbroek Schiphol. Als u ook opgehaald wenst te worden bij uw terugkomst dan kunt u dat aangegeven in het onderstaande formulier. Vul het vluchtnummer in zodat onze chauffeur al klaar staat wanneer u geland bent.    

VAN SCHIPHOL NAAR VELSERBROEK

Na een lange vlucht wilt u zo snel mogelijk weer naar huis. Reserveer daarom ook een taxi van Schiphol naar Velserbroek. Met uw vluchtnummer kunnen wij in de gaten houden wanneer uw vlucht aankomt en zullen u ophalen tussen vertrekhal 2-3. Zo hoeft u na een lange reis niet nog te wachten en kunt u gelijk instappen en in comfort naar huis gereden worden. Onze chauffeur zal binnen 15 minuten nadat uw vlucht aangekomen is al klaar staan op de afgesproken plek.

Wij staan 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar. U kunt bij ons betalen met met pinpas, creditcard, contant of op rekening. Wij rijden al meer dan 10 jaar van en naar Schiphol en kunnen u daarom verzekeren van een comfortabele, snelle en een veilige reis Reserveer nu een taxi Velserbroek Schiphol

Taxi-Velserbroek-Schiphol

ZAKELIJKE TAXI VELSERBROEK SCHIPHOL  

Of u nu op zakenreis gaat of een belangrijke afspraak heeft, Daily Airport Taxi verzorgt uw taxi Velserbroek Schiphol. Door jarenlange ervaring in de zakelijke taxibranche weten wij als geen ander wat u als zakelijke reiziger wenst. Afhankelijk van aantal  het personen en eventuele bagage bieden wij u verschillende soorten vervoermiddelen aan. Zo kunt u kiezen uit een “sedan”, “station” of een “taxi-bus”. U kunt bij ons contant, per creditcard of op rekening betalen. Laat u ophalen en brengen door Airport Taxi tegen een zeer scherp tarief.

GROEPSTAXI VELSERBROEK SCHIPHOL

Als u met een grote groep ben en u wilt een taxi Velserbroek Schiphol boeken dan hebben wij geschikte taxibussen voor u. De taxibussen van Daily Airport Taxi zijn geschikt voor 8 personen en beschikken over een ruime laadruimte voor uw bagage. In het onderstaande reserveringsformulier kunt u aangegeven met hoeveel personen u gaat reizen en de hoeveelheid bagage die u meeneemt. U heeft ook de mogelijkheid om als groep opgehaald te worden na uw vakantie. Met uw vluchtnummer kunnen wij precies zien wanneer u gaat landen en zullen binnen 15 minuten nadat het vliegtuig geland is klaar staan om u op te halen.

RESERVEER UW TAXI VELSERBROEK SCHIPHOL

Gelieve een telefoonnummer door te geven, waar wij u op kunnen bereiken.

Communicatie  

Bij ons staat heldere communicatie voorop. Communicatie is een belangrijk middel en zorgt ervoor dat veel misverstanden voorkomen kunnen worden.  Wij maken van te voren afspraken met u zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. U betaalt bij ons nooit te veel voor een rit. Wij werken met vaste prijzen van uit alle steden, en dit word ook altijd vooraf duidelijk besproken.  Onze taxichauffeurs spreken zowel Nederlands als Engels.

Daily Airport Taxi biedt o.a. de volgende taxiritten aan:

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

> Klik hier voor meer vaste tarieven

TAXI BESTELLEN
Neem direct contact op!

+31 (0) 85 06 03 002

Wie zijn wij?

Alle voordelen op een rijtje:

Ervaren chauffeurs
Aangenaam vervoer
Particulier en zakelijk
Van & naar Schiphol
Door heel Nederland
Snel en goedkoop
Boek direct online

Taxi-Velserbroek-Schiphol

BETROUWBAAR

}

24/7 BEREIKBAAR

ERVAREN PERSONEEL

Boek nu eenvoudig een taxirit!