Daily Airport Taxi - Taxi naar Schiphol

Lees meer over ons Schipholvervoer

Gaat u op vakantie, en heeft u geen zin om met al uw bagage te reizen met het openbaar vervoer? Vind u een taxi vaak te duur? Dan is Daily Airport Taxi de voordeligste oplossing voor een taxi naar Schiphol. Wij zorgen ervoor dat het begin van uw vakantie relaxt verloopt met een ontspannen taxirit naar Schiphol. Uw vakantie begint tenslotte op het moment dat u instapt. De chauffeur zorgt voor uw bagage en houdt rekening met de vertrektijden van uw vlucht.

Komt u terug van vakantie, en heeft u een lange reis achter de rug? Wij brengen u graag veilig van Schiphol naar huis. Wij houden rekening met de aankomsttijden van uw vlucht, zodat u niet op ons hoeft te wachten. De taxichauffeur houd contact met u, en haalt u op bij de aankomsthal.

Wij staan 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar. Bij ons kan er betaald worden met pinpas, creditcard, contant of op rekening. Onze taxichauffeurs rijden inmiddels als meer dan 10 jaar van en naar Schiphol. Wij kunnen u verzekeren dat onze chauffeurs u veilig, snel en comfortabel van en naar Schiphol brengen. 

Zakelijk vervoer naar Schiphol  

Ook voor zakelijk vervoer naar Schiphol, waarbij een representatieve vertoning van belang is, bent u bij ons aan het juiste adres. Discreet en professioneel, vervoer waar u mee kunt aankomen. Voor het zakelijke vervoer naar Schiphol heeft u de mogelijkheid om dit op rekening bij ons af te nemen. Tevens accepteren wij ook de meest gangbare creditcards. 

Groepsvervoer naar Schiphol

Naast standaard en zakelijk taxivervoer verzorgen wij ook verschillende tours door heel Nederland. Onze taxibus is uitermate geschikt voor meerdere personen, en dus perfect voor bedrijfsuitjes, bruiloften, verjaardagsfeesten en festivals door heel Nederland. Neem voor meer informatie en de mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op. 

Wij werken met vaste prijzen van uit alle steden.

Communicatie  

Bij ons staat heldere communicatie voorop. Communicatie is een belangrijk middel en zorgt ervoor dat misverstanden voorkomen kunnen worden.  Er worden vooraf duidelijke afspraken met u gemaakt zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Vanuit alle steden werken wij met vaste prijzen. Onze taxichauffeurs spreken spreken meerdere talen, Nederlands en Engels.

Daily Airport Taxi biedt o.a. de volgende taxiritten aan:

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

> Klik hier voor meer vaste tarieven

Daily Airport Taxi is de taxicentrale voor de beste prijs en kwaliteit. Boek snel en gemakkelijk, 24 uur per dag een taxi van en naar uw bestemming.

TAXI BESTELLEN
Neem direct contact op!

+31 (0) 85 06 03 002

Wie zijn wij?

Alle voordelen op een rijtje:

Ervaren chauffeurs
Aangenaam vervoer
Particulier en zakelijk
Van & naar Schiphol
Door heel Nederland
Snel en goedkoop
Boek direct online

BETROUWBAAR

}

24/7 BEREIKBAAR

ERVAREN PERSONEEL

Boek nu eenvoudig een taxirit!