Taxi Haarlem Schiphol

Taxi Haarlem Schiphol Sedan Station Bus
Haarlem €39 €44 €54

*pinnen € 1,- *Creditcard € 3,- *Babyzitje € 5,- 

TAXI HAARLEM SCHIPHOL 

Een taxi Haarlem Schiphol kunt u reserveren met onderstaande reserveringsformulier of door te bellen naar 085 0603002. Voor zowel een taxi Haarlem Schiphol of andersom bent u bij Daily Airport taxi aan het juiste adres. Tegen een zeer scherp tarief wordt u door onze ervaren chauffeurs in stijl gereden. Bij Daily Airport Taxi heeft u keuze uit een “sedan”, “station” of een “taxi-bus”. Afhankelijk van het aantal personen en de hoeveelheid bagage die u heeft kunt u een keuze maken of ons vragen om advies.

Van Schiphol naar Haarlem

Zodra uw vliegtuig is geland dan zal de chauffeur binnen 15 minuten klaar staan op luchthaven Schiphol om u op te halen. U wordt tussen vertrekhal 2-3 opgehaald. Wij staan 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar. Bij ons kan er betaald worden met pinpas, creditcard, contant of op rekening. Onze taxichauffeurs rijden inmiddels al meer dan 10 jaar taxi Haarlem Schiphol. Wij kunnen u verzekeren dat onze chauffeurs u veilig, snel en comfortabel van en naar Schiphol brengen. Reserveer nu !

Taxi-haarlem-schiphol

 

 ZAKELIJKE TAXI HAARLEM SCHIPHOL  

U heeft als zakelijke reiziger een taxi Haarlem Schiphol nodig ? Een representatieve vertoning is hierbij van groot belang. Hier hebben wij als ervaren taxivervoerbedrijf jarenlange ervaring mee. Ook voor een zakelijke taxi Haarlem schiphol heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit een “taxi-bus” een “sedan” of een “station”. Afhankelijk van uw administratie hebben wij verschillende betalingsmogelijkheden, zo kunt u bijvoorbeeld een taxi Haarlem Schiphol reserveren op factuur. Uiteraard accepteren wij ook alle gangbare creditcards. Laat u in klasse vervoeren en boek uw taxi Haarlem Schiphol tegen een voordelig tarief. Als u ook een terugreis wilt boeken dan kunt u dat aangegeven in ons reserveringsformulier. Als u het vluchtnummer erbij vermeld dan kan onze chauffeur uw vlucht in de gaten houden en zorgen dat hij klaar staat om u weer naar huis te rijden.

GROEPSTAXI HAARLEM SCHIPHOL

Of u nou een groot gezin heeft of als een groep vrienden vervoert willen worden naar Schiphol, Daily Airport Taxi voorziet u van het juiste vervoer. Onze taxibussen zijn geschikt om 8 personen te vervoeren. Ook voor de terugreis bent u verzekerd van een comfortabele rit naar huis. Daily Airport Taxi is de taxicentrale voor de beste prijs en kwaliteit. Boek snel en gemakkelijk, 24 uur per dag.

Daily Airport Taxi is de taxicentrale voor de beste prijs en kwaliteit. Boek snel en gemakkelijk, 24 uur per dag.

RESERVEER UW TAXI HAARLEM SCHIPHOL

Gelieve een telefoonnummer door te geven, waar wij u op kunnen bereiken.

Communicatie  

Bij ons staat heldere communicatie voorop. Communicatie is een belangrijk middel en zorgt ervoor dat veel misverstanden voorkomen kunnen worden.  Wij maken van te voren afspraken met u zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. U betaalt bij ons nooit te veel voor een rit. Wij werken met vaste prijzen van uit alle steden, en dit word ook altijd vooraf duidelijk besproken.  Onze taxichauffeurs spreken zowel Nederlands als Engels.

Daily Airport Taxi biedt o.a. de volgende taxiritten aan:

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

> Klik hier voor meer vaste tarieven

TAXI BESTELLEN
Neem direct contact op!

+31 (0) 85 06 03 002

Wie zijn wij?

Alle voordelen op een rijtje:

Ervaren chauffeurs
Aangenaam vervoer
Particulier en zakelijk
Van & naar Schiphol
Door heel Nederland
Snel en goedkoop
Boek direct online

Taxi-haarlem-schiphol

 

BETROUWBAAR

}

24/7 BEREIKBAAR

ERVAREN PERSONEEL

Boek nu eenvoudig een taxirit!