Taxi Purmerend Schiphol

Taxi Purmerend Schiphol Sedan Station Bus
Purmerend €70 €75 €85

*pinnen € 1,- *Creditcard € 3,- *Babyzitje € 5,- 

Wilt u de taxi Purmerend Schiphol reserveren of juist terug ? Daily Airport Taxi verzorgt voor zowel particulieren als zakelijke klanten het vervoer van en naar Schiphol. Voor een vast en voordelig tarief brengen en halen wij u op van Schiphol. Wij verzorgen graag uw taxi vervoer. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij ook actief in en rondom de regio Purmerend. Afhankelijk van het ophaaladres kunnen wij al binnen 15 minuten bij u zijn ! Boek nu uw taxi Purmerend Schiphol.

Taxi van Schiphol naar Purmerend
Voor de terugreis van Schiphol naar Purmerend houden wij rekening met de aankomsttijden van uw vlucht, zodat u niet op ons hoeft te wachten. Zodra uw vliegtuig is geland dan zal onze chauffeur binnen 15 minuten klaar staan op luchthaven Schiphol om u op te halen. U wordt tussen vertrekhal 2-3 opgehaald.

Taxi Schiphol Purmerend

Taxi Schiphol Purmerend – Ophaalpunt

 

Zakelijke taxi Purmerend Schiphol  

Bent u opzoek naar een zakelijke taxi van Purmerend naar Schiphol, waarbij een representatieve vertoning van belang is ? Boek dan de taxi Purmerend Schiphol.  Wij accepteren alle gangbare creditcards. Voor onze zakelijke klanten is natuurlijk ook mogelijk om op rekening te reizen. Laat u in stijl vervoeren en boek de zakelijke taxi Purmerend Schiphol.

Groepsvervoer van Purmerend naar Schiphol 

Naast onze standaard en zakelijk vervoer bieden wij ook taxibussen aan voor groepsvervoer. Wilt u als groep vervoerd worden ? Boek de taxi Purmerend Schiphol voor de hele groep. Onze taxibussen zijn uitermate geschikt voor groepen tot 8 personen, en dus perfect voor elke soort gelegenheid. bedrijfsuitjes, bruiloften, verjaardagsfeesten en festivals van en naar Schiphol. Neem voor meer informatie en de mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op.

Daily Airport Taxi is de taxicentrale voor de beste prijs en kwaliteit. Boek snel en gemakkelijk, 24 uur per dag.

RESERVEER UW TAXI PURMEREND SCHIPHOL

Gelieve een telefoonnummer door te geven, waar wij u op kunnen bereiken.

Communicatie  

Bij ons staat heldere communicatie voorop. Communicatie is een belangrijk middel en zorgt ervoor dat veel misverstanden voorkomen kunnen worden.  Wij maken van te voren afspraken met u zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. U betaalt bij ons nooit te veel voor een rit. Wij werken met vaste prijzen van uit alle steden, en dit word ook altijd vooraf duidelijk besproken.  Onze taxichauffeurs spreken zowel Nederlands als Engels.

Daily Airport Taxi biedt o.a. de volgende taxiritten aan:

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

> Klik hier voor meer vaste tarieven

TAXI BESTELLEN
Neem direct contact op!

+31 (0) 85 06 03 002

Wie zijn wij?

Alle voordelen op een rijtje:

Ervaren chauffeurs
Aangenaam vervoer
Particulier en zakelijk
Van & naar Schiphol
Door heel Nederland
Snel en goedkoop
Boek direct online

Purmerend tel ongeveer 80.000 inwoners. De stad bevind zich in de regio waterland in de provincie Noord Holland. De vader van de bekende oud-voetballer en voetbaltrainer Ronald Koeman is gebroen in Purmerend. De lijst met bekende personen die hier geboren zijn is opmerkelijk lang. In de binnenstad bevind zich de koemarkt die bekend staat als de plek in Purmerend om uit te gaan. 

BETROUWBAAR

}

24/7 BEREIKBAAR

ERVAREN PERSONEEL

Boek nu eenvoudig een taxirit!