Taxi Alkmaar Schiphol

Taxi Alkmaar Schiphol Sedan Station Bus
Alkmaar €75 €80 €90

*pinnen € 1,- *Creditcard € 3,- *Babyzitje € 5,- 

Taxi Schiphol Alkmaar

Gaat u op vakantie, en heeft u geen zin om met al uw bagage te reizen met het openbaar vervoer?  Dan kunt u een taxi Alkmaar Schiphol boeken tegen een voordelig tarief. Wij zorgen ervoor dat het begin van uw vakantie relaxt verloopt met een taxirit naar Schiphol. Uw vakantie begint tenslotte op het moment dat u instapt. De chauffeur zorgt voor uw bagage en houdt rekening met de vertrektijden van uw vlucht.

Wij staan 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar. Bij ons kan er betaald worden met pinpas, creditcard, contant of op rekening. Onze taxichauffeurs rijden inmiddels al meer dan 10 jaar taxi Alkmaar Schiphol. Wij kunnen u verzekeren dat onze chauffeurs u veilig, snel en comfortabel van en naar Schiphol brengen. Reserveer nu een taxi Alkmaar Schiphol

U komt terug van vakantie en u heeft al een lange reis achter de rug. Wij brengen u graag veilig van Schiphol naar huis. Wij houden rekening met de aankomsttijden van uw vlucht, zodat u niet op ons hoeft te wachten. De taxichauffeur houd contact met u, en haalt u op  tussen vertrekhal 2-3 opgehaald.

Taxi Alkmaar Schiphol

Taxi van Schiphol naar Alkmaar – Ophaalpunt


Zakelijke taxi Alkmaar Schiphol
 

Ook voor een zakelijke taxi van Alkmaar naar Schiphol bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen graag uw taxi vervoer. Wij verzorgen zowel particulier als zakelijk vervoer, van en naar Schiphol. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij actief in de regio Alkmaar. Zo kunnen wij, afhankelijk van uw adres, binnen 15 minuten bij u voor de deur staan! Voor zakelijke taxiritten is het mogelijk om op rekening opgehaald en gebracht te worden. Tevens accepteren wij ook de meest gangbare creditcards. Boek nu u zakelijke taxi  Alkmaar Schiphol

Groep Taxi Alkmaar Schiphol 

Voor een taxi Alkmaar Schiphol met een groep hebben wij taxibussen tot 8 personen. Voor meer dan 8 personen kunt u contact opnemen om dit af te stemmen met elkaar. Gaat u op vakantie met een groot gezin of een groep vrienden ? Boek nu uw taxi Alkmaar Schiphol. Zowel voor de heen reis als de terugreis kunt u bij ons een taxi reserveren. De taxibussen die wij hebben zijn uitermate geschikt voor grote groepen, en dus perfect voor elke soort gelegenheid. U geeft aan wanneer u gebracht en eventueel opgehaald wilt worden zodat u niet hoeft te wachten te wachten als u aankomt op Schiphol.

Daily Airport Taxi is de taxicentrale voor de beste prijs en kwaliteit. Boek snel en gemakkelijk, 24 uur per dag een taxi naar Schiphol.

RESERVEER UW TAXI ALKMAAR SCHIPHOL

Gelieve een telefoonnummer door te geven, waar wij u op kunnen bereiken.

Communicatie  

Bij ons staat heldere communicatie voorop. Communicatie is een belangrijk middel en zorgt ervoor dat veel misverstanden voorkomen kunnen worden.  Wij maken van te voren afspraken met u zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. U betaalt bij ons nooit te veel voor een rit. Wij werken met vaste prijzen van uit alle steden, en dit word ook altijd vooraf duidelijk besproken.  Onze taxichauffeurs spreken zowel Nederlands als Engels.

Daily Airport Taxi biedt o.a. de volgende taxiritten aan:

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

> Klik hier voor meer vaste tarieven

TAXI BESTELLEN
Neem direct contact op!

+31 (0) 85 06 03 002

Wie zijn wij?

Alle voordelen op een rijtje:

Ervaren chauffeurs
Aangenaam vervoer
Particulier en zakelijk
Van & naar Schiphol
Door heel Nederland
Snel en goedkoop
Boek direct online

Taxi Alkmaar Schiphol

Alkmaar ook wel de “kaasstad” genoemd. Deze naam hebben ze te danken aan de wekelijkse traditionele kaasmarkt. Alkmaar telt ongeveer 305.000 inwoners. Sinds 11 jun 1254 werd aan de stad officieel stadsrechten verleend. Een stad met een lange geschiedenis en een hoop bezienswaardigheden.

BETROUWBAAR

}

24/7 BEREIKBAAR

ERVAREN PERSONEEL

Boek nu eenvoudig een taxirit!