Taxi van Alphen aan den Rijn naar Schiphol

Hier kunt u meer informatie lezen over onze taxiservice.
Taxi Alphen aan den Rijn Sedan Station Bus
Alphen aan den Rijn €60 €65 €75

*pinnen € 1,- *Creditcard € 3,- *Babyzitje € 5,- 

TAXI VAN ALPHEN AAN DEN RIJN NAAR SCHIPHOL

Heeft u een Taxi van Alphen aan den Rijn naar Schiphol nodig ? 7 dagen per week en 24 uur per dag beschikbaar. Voor een vaste prijs brengen wij u van en naar Schiphol. In tegenstelling tot normale taxiritten zijn onze tarieven tot wel 50% goedkoper. Naast de voordelige tarieven bent u ook op het juiste adres als u opzoek bent naar een betrouwbaar taxibedrijf die u van en naar Schiphol brengt.

Wij werken uitsluitend met ervaren Chauffeurs. Dus zowel voor een zakenreis als voor een vakantie brengen wij u in een comfortabele nette taxi. Onze chauffeurs zorgen ervoor dat u op tijd naar uw bestemming wordt gebracht. Houdt u er rekening mee dat u 2,5 uur van te voren op Schiphol moet zijn om op tijd te zijn voor uw vlucht. Laat niets aan het toeval over en vul ons reserveringsformulier in voor een taxi van Alphen aan den Rijn naar Schiphol via Daily Airport Taxi.

 

DE VOORDELIGSTE TAXI VAN ALPHEN AAN DEN RIJN NAAR SCHIPHOL

Bij ons betaald u 60 Euro voor een taxi van Alphen aan den Rijn naar Schiphol. Omdat wij uitsluitend met reserveringen werken, kunnen wij met vaste aantrekkelijke tarieven rijden. De taxi die u reserveert is geen deeltaxi en is geheel van u. U kunt ook kiezen voor de station die wij tot onze beschikking hebben.

Wilt u met meer dan 5 personen reizen ? Onze moderne wagenpark beschikt namelijk over taxibussen. Het tarief voor een taxi van Alphen aan den Rijn naar Schiphol met een taxi-bus is 75 Euro.

 

TAXI VAN ALPHEN AAN DEN RIJN NAAR SCHIPHOL

Wilt u na uw vliegreis gebruik maken van een comfortabele taxi voor een taxirit naar een gewenste bestemming ? Dan is dit uiteraard ook mogelijk. Het is wel van belang dat u bij het reserveren uw vluchtnummer doorgeeft. Met uw vluchtnummer kunnen wij zien wanneer u landt. Zo kunnen wij rekening houden met eventuele wijzigingen of vertragingen van uw vlucht.

Bij u aankomt op Schiphol neemt de taxichauffeur telefonisch contact met u op. U wordt tussen vertrekhal 2-3 opgehaald. Wij willen het u op deze manier zo gemakkelijk mogelijk maken. Na een lange vlucht wilt u zo snel mogelijk gereden worden naar de gewenste bestemming.

 

taxi van Alphen aan den Rijn naar Schiphol

Taxi van Schiphol naar Alphen aan den Rijn – ophaalpunt

 

GROEPSTAXI VAN ALPHEN AAN DEN RIJN NAAR SCHIPHOL

Voor een Taxi van Alphen aan den Rijn naar Schiphol met meer dan 5 personen hebben wij de taxibussen. Onze taxibussen hebben een capaciteit tot 8 personen en zijn speciaal ingericht voor het vervoeren van groepen. Met de grote laadruimte kan ook al uw bagage mee.

Dus ook als u met een grote groep bent, een groot gezin heeft hoeft u niet verder te zoeken naar een geschikt taxibedrijf.

Tegen een vast tarief van € 60,- halen wij u op en rijden wij u in comfort naar Schiphol. Uiteraard is het ook mogelijk om u vanuit Schiphol op te halen en u te brengen naar uw gewenste bestemming.

RESERVEER UW TAXI VAN ALPHEN AAN DEN RIJN NAAR SCHIPHOL

Gelieve een telefoonnummer door te geven, waar wij u op kunnen bereiken.

Communicatie  

Bij ons staat heldere communicatie voorop. Communicatie is een belangrijk middel en zorgt ervoor dat veel misverstanden voorkomen kunnen worden.  Wij maken van te voren afspraken met u zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. U betaalt bij ons nooit te veel voor een rit. Wij werken met vaste prijzen van uit alle steden, en dit word ook altijd vooraf duidelijk besproken.  Onze taxichauffeurs spreken zowel Nederlands als Engels.

Daily Airport Taxi biedt o.a. de volgende taxiritten aan:

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

> Klik hier voor meer vaste tarieven

TAXI BESTELLEN
Neem direct contact op!

+31 (0) 85 06 03 002

Wie zijn wij?

Alle voordelen op een rijtje:

Ervaren chauffeurs
Aangenaam vervoer
Particulier en zakelijk
Van & naar Schiphol
Door heel Nederland
Snel en goedkoop
Boek direct online

Taxi van Alphen aan den Rijn naar Schiphol

Alphen aan den Rijn is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Alphen aan den Rijn, gelegen in de provincie Zuid-Holland. Sinds 2014 is Alphen aan den Rijn gefuseerd met Boskoop en Rijnwoude. Sinds deze fusie behoort Alphen aan den Rijn bij de grootste steden van Nederland. Alphen aan den Rijn ligt, zoals de naam al zegt, aan de Rijn. Deze rivier is 1233 kilometer lang en loopt dwars door Duitsland en Nederland.

BETROUWBAAR

}

24/7 BEREIKBAAR

ERVAREN PERSONEEL

Boek nu eenvoudig een taxirit!