Taxi van Ijmuiden naar Schiphol

Taxi IjmuidenSchiphol Sedan Station Bus
Ijmuiden €45 €50 €60

*pinnen € 1,- *Creditcard € 3,- *Babyzitje € 5,- 

U gaat op reis maar u heeft geen zin om in het openbaar vervoer met al uw bagage te sjouwen. Reserveer nu een taxi van Ijmuiden naar Schiphol tegen een scherp tarief. Wij zorgen ervoor dat het begin van uw vakantie relaxt verloopt. Uw vakantie begint tenslotte op het moment dat u bij ons instapt. Onze chauffeur zorgt voor uw bagage en houdt rekening met de vertrektijden van uw vlucht zodat u netjes op tijd aankomt. Reserveer nu uw taxi van Ijmuiden naar Schiphol.

Taxi van Schiphol naar IJmuiden
U komt terug van vakantie en u heeft al een lange reis achter de rug. Wij brengen u graag veilig van Schiphol naar huis. Wij houden rekening met de aankomsttijden van uw vlucht, zodat u niet op ons hoeft te wachten. De taxichauffeur haalt u op tussen vertrekhal 2-3. Zodra uw vliegtuig is geland dan zal de chauffeur binnen 15 minuten klaar staan op luchthaven Schiphol om u op te halen.

taxi van en naar schiphol

Taxi van Schiphol naar IJmuiden – ophaalpunt

 

Zakelijke taxi van Ijmuiden naar Schiphol  

Ook voor een zakelijke taxi van Ijmuiden naar Schiphol bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen graag uw taxivervoer voor zowel particuliere als zakelijke klanten, van en naar Schiphol. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij actief in de regio Ijmuiden. Zo kunnen wij, afhankelijk van uw adres, binnen 15 minuten bij u voor de deur staan! Voor zakelijke taxiritten is het mogelijk om op rekening opgehaald en gebracht te worden. Tevens accepteren wij ook de meest gangbare creditcards. Boek nu uw zakelijke taxi van Ijmuiden naar Schiphol

Taxi van Ijmuiden naar Schiphol voor de hele groep 

Voor een taxi van Ijmuiden naar Schiphol met een groep hebben wij taxibussen tot 8 personen. Voor meer dan 8 personen kunt u contact opnemen om dit af te stemmen met elkaar. Gaat u op vakantie met een groot gezin of een groep vrienden ? Boek nu uw taxi van Ijmuiden naar Schiphol. Zowel voor de heenreis als de terugreis kunt u bij ons een taxi reserveren. De taxibussen die wij hebben zijn uitermate geschikt voor grote groepen, en dus perfect voor elke soort gelegenheid. U geeft aan wanneer u gebracht en eventueel opgehaald wilt worden zodat u niet hoeft te wachten als u aankomt op Schiphol.

Daily Airport Taxi is de taxicentrale voor de beste prijs en kwaliteit. Boek snel en gemakkelijk, 24 uur per dag een taxi van Ijmuiden naar Schiphol.

RESERVEER UW TAXI VAN IJMUIDEN NAAR SCHIPHOL

Gelieve een telefoonnummer door te geven, waar wij u op kunnen bereiken.

Communicatie  

Bij ons staat heldere communicatie voorop. Communicatie is een belangrijk middel en zorgt ervoor dat veel misverstanden voorkomen kunnen worden.  Wij maken van te voren afspraken met u zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. U betaalt bij ons nooit te veel voor een rit. Wij werken met vaste prijzen van uit alle steden, en dit word ook altijd vooraf duidelijk besproken.  Onze taxichauffeurs spreken zowel Nederlands als Engels.

Daily Airport Taxi biedt o.a. de volgende taxiritten aan:

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

> Klik hier voor meer vaste tarieven

TAXI BESTELLEN
Neem direct contact op!

+31 (0) 85 06 03 002

Wie zijn wij?

Alle voordelen op een rijtje:

Ervaren chauffeurs
Aangenaam vervoer
Particulier en zakelijk
Van & naar Schiphol
Door heel Nederland
Snel en goedkoop
Boek direct online

Taxi van Ijmuiden naar schiphol

Aan het Noordzeekanaal in de gemeente Velsen vind u de havenstad IJmuiden. IJmuiden staat vooral bekend om de Marina Seaport, een haven voor de recreatievaart. Dit is een van de grootste havens van Nederland. Tevens is IJmuiden de grootste vissershaven van Nederland. Vanuit de vissershaven van IJmuiden vaart ook een veerboot naar Newcastle, Engeland.

BETROUWBAAR

}

24/7 BEREIKBAAR

ERVAREN PERSONEEL

Boek nu eenvoudig een taxirit!