Taxi Heemstede Schiphol

Taxi Heemstede Schiphol Sedan Station Bus
Heemstede €40 €45 €55

*pinnen € 1,- *Creditcard € 3,- *Babyzitje € 5,- 

TAXI HEEMSTEDE SCHIPHOL  

Daily Airport Taxi verzorgt uw taxi Heemstede Schiphol voor een voordelige prijs. Geef een gewenst adres op met een datum en een tijdstip en onze chauffeurs halen u keurig op tijd op zodat u nooit uw vlucht hoeft te missen. Afhankelijk van het aantal personen en bagage kunt u bepalen met welk soort voertuig u wordt vervoerd. U heeft de keuze uit een “sedan”,”station’ of “taxi-bus”. Als u de keuze niet zelf weet te maken dan kunt u ons ook bellen op 085 0603002. Voor een Taxi Heemstede Schiphol of juist andersom bent u bij Daily Airport Taxi aan het juiste adres. 

VAN SCHIPHOL NAAR HEEMSTEDE

Voor een Taxi Schiphol Heemstede houden onze chauffeurs uw vlucht in de gaten en zullen klaar staan zodra uw vlucht is geland. Tussen vertrekhal 2-3 wordt u opgehaald. Zo hoeft u na een lange reis niet nog te wachten en kunt u gelijk instappen en in comfort naar huis rgereden worden.

Wij staan 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar. U kunt bij ons betalen met met pinpas, creditcard, contant of op rekening. Wij rijden al meer dan 10 jaar van en naar schiphol en kunnen u daarom verzekeren van een comfortabele, snelle en een veilige reis Reserveer nu een taxi

Taxi-heemstede-Schiphol

 

 ZAKELIJKE TAXI HEEMSTEDE SCHIPHOL  

Als u als zakelijke reiziger een taxi Heemstede Schiphol nodig heeft dan hoeft u niet verder te zoeken. In de 10 jaar dat wij actief zijn hebben wij regelmatig te maken met zakelijke reizigers en weten daarom dat een representatieve vertoning van groot belang is. Ook voor de zakelijk taxi Heemstede Schiphol heeft u keuze uit verschillende soorten vervoer, “sedan”, ”station” of een “taxi-bus”. Afhankelijk van de hoeveelheid bagage en aantal personen. Een belangrijk onderdeel voor u als zakelijke reiziger is natuurlijk de administratie. Bij ons kunt u op verschillende manieren betalen, zo kunt u contant, per creditcard of op rekening betalen. Laat u in stijl vervoeren door Daily Airport Taxi tegen een scherp tarief. Reserveer nu uw taxi Heemstede Schiphol. Wilt u ook voor de terugreis door ons opgehaald worden ? dan kunt u dat in het reserveringsformulier aangeven. Vermeld hierbij het vluchtnummer zodat wij klaar staan als uw vlucht landt op Schiphol.

 

GROEPSTAXI HEEMSTEDE SCHIPHOL

Als u een taxi Heemstede Schiphol wilt boeken maar u bent met een grote groep en u wilt kosten besparen en in alle gezelligheid met één taxi vervoerd worden. Dan heeft Daily Airport Taxi de groepstaxi Heemstede Schiphol voor u als optie. De taxibussen zijn geschikt voor 8 personen en beschikken over een grote laadruimte om uw bagage mee te vervoeren. In het onderstaande reserveringsformulier voor de taxi Heemstede Schiphol kunt u aangegeven met hoeveel personen u bent en u kunt ook uw vluchtnummer invoeren zodat wij daar rekening mee houden. Wilt u ook als groep opgehaald worden van Schiphol dan kunt u dat aangeven zodat wij klaar staan als uw vlucht geland is

RESERVEER UW TAXI HEEMSTEDE SCHIPHOL

Gelieve een telefoonnummer door te geven, waar wij u op kunnen bereiken.

Communicatie  

Bij ons staat heldere communicatie voorop. Communicatie is een belangrijk middel en zorgt ervoor dat veel misverstanden voorkomen kunnen worden.  Wij maken van te voren afspraken met u zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. U betaalt bij ons nooit te veel voor een rit. Wij werken met vaste prijzen van uit alle steden, en dit word ook altijd vooraf duidelijk besproken.  Onze taxichauffeurs spreken zowel Nederlands als Engels.

Daily Airport Taxi biedt o.a. de volgende taxiritten aan:

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

> Klik hier voor meer vaste tarieven

TAXI BESTELLEN
Neem direct contact op!

+31 (0) 85 06 03 002

Wie zijn wij?

Alle voordelen op een rijtje:

Ervaren chauffeurs
Aangenaam vervoer
Particulier en zakelijk
Van & naar Schiphol
Door heel Nederland
Snel en goedkoop
Boek direct online

taxi-heemstede-schiphol

BETROUWBAAR

}

24/7 BEREIKBAAR

ERVAREN PERSONEEL

Boek nu eenvoudig een taxirit!