Taxi Hoofddorp Schiphol

Taxi Hoofddorp Schiphol Sedan Station Bus
Hoofddorp €35 €40 €50

*pinnen € 1,- *Creditcard € 3,- *Babyzitje € 5,- 

Taxi hoofddorp Schiphol

Als ervaren taxivervoerbedrijf brengen boekt u tegen een laag tarief een taxi hoofddorp Schiphol. Wilt u een taxi naar Schiphol reserveren, of andersom? Wij verzorgen deze graag voor u. Daily Airport Taxi verzorgt zowel particulier als zakelijk vervoer, van en naar Schiphol. Wij zijn actief in de regio rondom Hoofddorp. Afhankelijk van uw adres kunnen wij binnen 15 minuten bij u voor de deur staan ! Met onderstaande reserveringsformulier kunt u precies aangeven wanneer u opgehaald wilt worden en u kunt een terugreis boeken. Al vanaf € 29,- kunt u een taxi Hoofddorp Schiphol boeken. Als er baby’s meereizen dan zorgen wij ervoor dat er een babyzitje beschikbaar is. Zo houden wij rekening met elke situatie. U mag natuurlijk ook bellen en uw reservering en wensen doorgeven.

Taxi Schiphol Hoofddorp

Voor de terugreis houden wij rekening met de aankomsttijden van uw vlucht, zodat u niet op ons hoeft te wachten. Onze taxichauffeur haalt u op tussen vertrekhal 2-3. Zodra uw vliegtuig is geland dan zal de chauffeur binnen 15 minuten klaar staan op luchthaven Schiphol. In het onderstaande reserveringsformulier kunt u uw vluchtnummer invoeren zodat wij dat in de gaten kunnen houden. Ook bij vertragingen zijn wij dan volledig op de hoogte. in de onderstaande afbeelding is precies te zien waar u dan wordt opgehaald.

Taxi Hoofddorp Schiphol

Taxi Schiphol Hoofddorp – Ophaalpunt

Zakelijke taxi Hoofddorp Schiphol  

Bent u op zoek naar een zakelijke taxi Hoofddorp Schiphol , waarbij een representatieve vertoning van belang is ? Reserveer nu bij Daily Airport Taxi de taxi Hoofddorp Schiphol. Voor een zakelijke taxirit is het mogelijk om op rekening te reizen bij ons. Uiteraard accepteren wij ook de meest gangbare creditcards. U heeft keuze uit verschillende soorten taxi’s. Wij hebben de “sedan”, “taxi-bus” en de “station”. Afhankelijk van het aantal personen waar u mee op reis gaat en de bagage kunt u zelf een keuze maken. Als u meer informatie wilt dan kunt u ons ook bellen om samen te kijken welk soort vervoer het meest geschikt is voor u.

Groepstaxi Hoofddorp Schiphol 

Wilt u als groep vervoerd worden ? Wij leveren naast standaard en zakelijk taxivervoer ook voor groepen de taxi Hoofddorp Schiphol . Onze taxibussen zijn uitermate geschikt voor meerdere personen, en dus perfect voor elke soort gelegenheid. bedrijfsuitjes, bruiloften, verjaardagsfeesten en festivals van en naar Schiphol. Neem voor meer informatie en de mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op.

Daily Airport Taxi is de taxicentrale voor de beste prijs en kwaliteit. Boek snel en gemakkelijk, 24 uur per dag de taxi Hoofddorp Schiphol.

RESERVEER UW TAXI HOOFDDORP SCHIPHOL

Gelieve een telefoonnummer door te geven, waar wij u op kunnen bereiken.

Communicatie  

Bij ons staat heldere communicatie voorop. Communicatie is een belangrijk middel en zorgt ervoor dat veel misverstanden voorkomen kunnen worden.  Wij maken van te voren afspraken met u zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. U betaalt bij ons nooit te veel voor een rit. Wij werken met vaste prijzen van uit alle steden, en dit word ook altijd vooraf duidelijk besproken.  Onze taxichauffeurs spreken zowel Nederlands als Engels.

Daily Airport Taxi biedt o.a. de volgende taxiritten aan:

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

> Klik hier voor meer vaste tarieven

TAXI BESTELLEN
Neem direct contact op!

+31 (0) 85 06 03 002

Wie zijn wij?

Alle voordelen op een rijtje:

Ervaren chauffeurs
Aangenaam vervoer
Particulier en zakelijk
Van & naar Schiphol
Door heel Nederland
Snel en goedkoop
Boek direct online

Taxi Hoofddorp Schiphol

Hoofddorp is de hoofdplaats van de gemeente Haarlemmermeer. De plaats tel ongeveer 75.668. Hoofddorp is in de jaren zestig van twintigste eeuw gaan groeien dankzij de werkgelegenheid van het vliegveld Schiphol. In 1917 was Schiphol een militair vliegveld en na de verwoesting van de tweede wereldoorlog was de wederopbouw in 1958 afgerond. Vanaf 1917 heeft Hoofddorp geprofiteerd van de werkgelegenheid. 

BETROUWBAAR

}

24/7 BEREIKBAAR

ERVAREN PERSONEEL

Boek nu eenvoudig een taxirit!