Taxi Beverwijk Schiphol

Taxi Beverwijk Schiphol Sedan Station Bus
Beverwijk €50 €55 €65

*pinnen € 1,-   *Creditcard € 3,-  *Babyzitje € 5,- 

Gaat u op vakantie, en heeft u geen zin om met al uw bagage van Beverwijk naar Schiphol te reizen met het openbaar vervoer? Reserveer nu een taxi Beverwijk Schiphol bij Daily Airport Taxi. Wij zorgen ervoor dat het begin van uw vakantie relaxt verloopt met een ontspannen taxirit naar Schiphol. Uw vakantie begint tenslotte op het moment dat u instapt. De chauffeur zorgt voor uw bagage en houdt rekening met de vertrektijden van uw vlucht. Vul het formulier in voor een taxi Beverwijk Schiphol

taxi van Schiphol naar Beverwijk
Voor de terugreis haalt de taxichauffeur u op bij de aankomsthal. Zodra uw vliegtuig is geland, zal de chauffeur binnen 15 minuten klaar staan op luchthaven Schiphol om u op te halen. U wordt tussen vertrekhal 2-3 opgehaald.

Taxi Beverwijk Schiphol

Taxi Schiphol Beverwijk – Ophaalpunt

 


Zakelijke taxi Beverwijk Schiphol
 

Voor zakelijk vervoer kunt u bij ons de taxi Beverwijk Schiphol reserveren. Onze zakelijke klanten kunnen op factuur reizen en hebben natuurlijk de mogelijkheid om per creditcard af te rekenen. U wordt in stijl vervoerd op het afgesproken tijdstip. Ook voor de terugreis kunt u bij ons een taxi reserveren dat volledig aansluit op uw vlucht. Zo bent u altijd op tijd voor uw zakelijke reizen en wordt u altijd veilig naar huis gebracht.  Laat u in stijl vervoeren en boek de zakelijke taxi Beverwijk Schiphol.

Groepsvervoer van Beverwijk naar Schiphol 

Voor groepen tot 8 personen hebben wij taxibussen om u als groep te vervoeren. Voor meer dan 8 personen kunt u contact opnemen om dit af te stemmen met elkaar. Wilt u met een taxi als groep vervoerd worden ? Boek nu uw taxi Beverwijk Schiphol voor de hele groep. Wij brengen u als groep en halen u ook weer op wanneer u dat wenst. Neem voor meer informatie en de mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op.

Daily Airport Taxi is de taxicentrale voor de beste prijs en kwaliteit. Boek snel en gemakkelijk, 24 uur per dag de taxi Beverwijk Schiphol.

RESERVEER UW TAXI BEVERWIJK SCHIPHOL

Gelieve een telefoonnummer door te geven, waar wij u op kunnen bereiken.

Communicatie  

Bij ons staat heldere communicatie voorop. Communicatie is een belangrijk middel en zorgt ervoor dat veel misverstanden voorkomen kunnen worden.  Wij maken van te voren afspraken met u zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. U betaalt bij ons nooit te veel voor een rit. Wij werken met vaste prijzen van uit alle steden, en dit word ook altijd vooraf duidelijk besproken.  Onze taxichauffeurs spreken zowel Nederlands als Engels.

Daily Airport Taxi biedt o.a. de volgende taxiritten aan:

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

> Klik hier voor meer vaste tarieven

TAXI BESTELLEN
Neem direct contact op!

+31 (0) 85 06 03 002

Wie zijn wij?

Alle voordelen op een rijtje:

Ervaren chauffeurs
Aangenaam vervoer
Particulier en zakelijk
Van & naar Schiphol
Door heel Nederland
Snel en goedkoop
Boek direct online

Beverwijk staat bekend om de Beverwijkse bazaar. Wat heel veel mensen niet weten is dat Beverwijk ook de vestigingsplaats is van het grote bedrijf Data Steel Europe. De naam van de stad stamt af van een Germaanse man genaamd Beverhem, de toevoeging “hem” betekend “woning of nederzetting van”. In 1298 kreeg Beverwijk officieel stadsrechten.

BETROUWBAAR

}

24/7 BEREIKBAAR

ERVAREN PERSONEEL

Boek nu eenvoudig een taxirit!