Over ons

Hier kunt u meer informatie lezen over onze taxiservice.

Daily Airport Taxi

Daily Airport Taxi biedt taxivervoer aan van en naar Schiphol. Wilt u vanaf Schiphol naar bijvoorbeeld IJmuiden, Bloemendaal, Heemstede, Bennebroek, Hoofddorp, Hilversum, Huizen, Zandvoort of een andere plaats? Wij staan 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar. Bij ons kan er betaald worden met pinpas, creditcard, contant of op rekening.

Onze taxichauffeurs rijden inmiddels als meer dan 10 jaar taxi. Wij kunnen u verzekeren dat onze chauffeurs u veilig, snel en comfortabel van en naar Schiphol brengen. 24/7 bereikbaar en tegen scherpe tarieven. 

Wij werken met vaste prijzen van uit alle steden.

Klik hier en bekijk onze vaste tarieven.

Communicatie  

Bij ons staat heldere communicatie voorop. Communicatie is een belangrijk middel en zorgt ervoor dat veel misverstanden voorkomen kunnen worden.  Wij maken van te voren afspraken met u zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. U betaalt bij ons nooit te veel voor een rit. Wij werken met vaste prijzen van uit alle steden, en dit word ook altijd vooraf duidelijk besproken.  Onze taxichauffeurs spreken zowel Nederlands als Engels. 

Zakelijk vervoer  

Bent u opzoek naar zakelijk vervoer, waarbij een representatieve vertoning van belang is? Dan bent u bij Daily Airport Taxi aan het juiste adres. Wij hebben discretie hoog in het vaandel.  

Als u zakelijk reist is het mogelijk om op rekening te reizen. Tevens accepteren wij ook de meest gangbare creditcards. 

Groepsvervoer 

Naast standaard en zakelijk taxivervoer verzorgen wij ook verschillende tours door heel Nederland. Onze taxibus is uitermate geschikt voor meerdere personen, en dus perfect voor bedrijfsuitjes, bruiloften, verjaardagsfeesten en festivals door heel Nederland. Neem voor meer informatie en de mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op.  

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

TAXI BESTELLEN
Neem direct contact op!

+31 (0) 85 06 03 002

Wie zijn wij?

Alle voordelen op een rijtje:

Ervaren chauffeurs
Aangenaam vervoer
Particulier en zakelijk
Van & naar Schiphol
Door heel Nederland
Snel en goedkoop
Boek direct online

BETROUWBAAR

}

24/7 BEREIKBAAR

ERVAREN PERSONEEL

Boek nu eenvoudig een taxirit!