Taxi van Noordwijk naar Schiphol

Taxi Noordwijk Schiphol Sedan Station Bus
Noordwijk €70 €75 €85

*pinnen € 1,- *Creditcard € 3,- *Babyzitje € 5,- 

 

Taxi Noordwijk Schiphol

 

Taxi Noordwijk naar schiphol nodig? Wij zijn 24 uur 7 dagen per week bereikbaar voor een vaste prijs van en naar Schiphol, onze tarieven zijn tot 50% goedkoper dan een normale taxirit.

Bent u op zoek naar een vertrouwd taxibedrijf om naar Schiphol te gaan. U bent bij Daily Airport Taxi op het juist adres voor uw vervoer van/naar schiphol. Wij werken uitsluitend met ervaren chauffeurs. Of u voor een zakenreis of op vakantie gaat brengen wij u in een comfortabele nette taxi.

Houd er rekening mee dat u 2,5 van te voren op schiphol moet zijn om op tijd te zijn voor uw vlucht.

 

GOEDKOOP NAAR SCHIPHOL

Bij ons betaald u voor een taxi naar schiphol 44 euro. Doordat wij uitsluitend met reserveringen werken kunnen wij met vaste aantrekkelijke tarieven rijden. Uw taxi is geen deeltaxi geheel voor u alleen. Reist u met meer dan 5 personen dat betaald u 59 euro. Wij hebben een modern wagenpark zowel als sedan, station en busjes.

 

Taxi schiphol naar noordwijk

 

Wilt u na uw vliegreis gebruik maken van een comfortabele taxi naar u gewenste adres dan is dat uiteraard mogelijk.

Het is uiteraard van belang dat u een vluchtnummer bij uw reservering doorgeeft mits u vertraging oploopt of eerder landt.

Zodra u landt op schiphol neemt uw chauffeur contact met u op door middel van een sms of een oproep.

Daily Airport Taxi is de taxicentrale voor de beste prijs en kwaliteit. Reserveer online en gemakkelijk, 24 uur per dag.

taxi van en naar schiphol

Taxi van Schiphol naar Noordwijk – ophaalpunt

 

RESERVEER UW TAXI VAN NOORDWIJK NAAR SCHIPHOL

Gelieve een telefoonnummer door te geven, waar wij u op kunnen bereiken.

Communicatie  

Bij ons staat heldere communicatie voorop. Communicatie is een belangrijk middel en zorgt ervoor dat veel misverstanden voorkomen kunnen worden.  Wij maken van te voren afspraken met u zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. U betaalt bij ons nooit te veel voor een rit. Wij werken met vaste prijzen van uit alle steden, en dit word ook altijd vooraf duidelijk besproken.  Onze taxichauffeurs spreken zowel Nederlands als Engels.

Daily Airport Taxi biedt o.a. de volgende taxiritten aan:

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

> Klik hier voor meer vaste tarieven

TAXI BESTELLEN
Neem direct contact op!

+31 (0) 85 06 03 002

Wie zijn wij?

Alle voordelen op een rijtje:

Ervaren chauffeurs
Aangenaam vervoer
Particulier en zakelijk
Van & naar Schiphol
Door heel Nederland
Snel en goedkoop
Boek direct online

Taxi van Noordwijk naar Schiphol

Tot het begin van de 19e eeuw is de visserij in Noordwijk de belangrijkste vorm van inkomsten geweest. Later begon de bevolking zich steeds meer op het toerisme te richten. Per jaar worden er ruim 1 miljoen overnachtingen geboekt in Noordwijk. Noordwijk bestaat uit verschillende kernen. Je hebt Noordwijk aan Zee, Noordwijkerhout, Noordwijk-Binnen en de Zilk. Ook de Langevelderslag hoort bij Noordwijk. Noordwijk-binnen heeft echt nog de uitstralingen van een middeleeuws dorpje, daarom is dit gedeelte van Noordwijk een beschermd dorpsgezicht op grond van de monumentenwet. Er zijn verschillende horecagelegenheden zoals hotels, uitgaangelegenheden, restaurants en strandtenten. Er is ook een winkelcentrum dat zondags geopend is.

 

BETROUWBAAR

}

24/7 BEREIKBAAR

ERVAREN PERSONEEL

Boek nu eenvoudig een taxirit!