Corona vrij taxi vervoer

DAILY CORONA VRIJ TAXI VERVOER

Onze maatregelen voorkomen besmetting met het Corona COVID-19 virus tijdens de taxi rit. Wees verantwoord en bestel uw taxi bij Daily Airport taxi.

Het coronavirus verspreid zich snel in Nederland. Niet iedereen is er even bang voor, vooralsnog worden er steeds meer mensen besmet wat kan leiden tot grote gevolgen voor onze maatschappij. Wilt u voorkomen dat u besmet wordt tijdens de taxi rit met het corona virus, bestel dan uw taxi rit bij Daily Airport taxi. Het RIVM raadt u aan om openbare ruimtes te vermijden. Helaas is dit niet altijd mogelijk, u moet tenslotte ook nog uw boodschappen doen. Maar soms heeft u wél een keuze. Bijvoorbeeld bij reizen in het openbaar vervoer. Als u in de tram, metro, bus of trein stapt is de kans aanwezig dat u wordt besmet met het corona virus, met alle gevolgen van dien. Wilt u dat voorkomen, dan is taxi vervoer natuurlijk een geweldig alternatief, zeker als u kiest voor Daily Airport Taxi. Wij doen er namelijk alles aan om het coronavirus niet verder te verspreiden.

 

MAATREGELEN DIE WIJ HEBBEN GENOMEN

De grootste en ook belangrijkste maatregel die wij hebben genomen om verspreiding van het corona virus te voorkomen is het consistent schoonmaken van onze taxi auto’s. Hierbij geven wij extra aandacht aan oppervlakken en voorwerpen die regelmatig moeten worden aangeraakt door onze passagiers. Wij zorgen er na iedere rit voor dat de deur, stoelen, en het dashboard gedesinfecteerd worden. Verder gebruiken en verstrekken wij desinfecterende gel en tissues voor onderweg om besmetting met corona virus te voorkomen. Uiteraard begroeten wij ook onze klanten zonder enige vorm van aanraking om lichamelijk contact te vermijden.

 

RESERVEER DIRECT UW CORONA VRIJE TAXI

Wees wijs en verantwoordelijk en reserveer uw Corona vrije taxi direct. U kunt direct  het onderstaande reserveringsformulier invullen of u kunt uw corona vrije taxi reservering doorbellen (tel. 085 060 3002).

 

Corona vrij taxi vervoer reserveringsformulier

Communicatie  

Bij ons staat heldere communicatie voorop. Communicatie is een belangrijk middel en zorgt ervoor dat veel misverstanden voorkomen kunnen worden.  Wij maken van te voren afspraken met u zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. U betaalt bij ons nooit te veel voor een rit. Wij werken met vaste prijzen van uit alle steden, en dit word ook altijd vooraf duidelijk besproken.  Onze taxichauffeurs spreken zowel Nederlands als Engels.

Daily Airport Taxi biedt o.a. de volgende taxiritten aan:

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

> Klik hier voor meer vaste tarieven

TAXI BESTELLEN
Neem direct contact op!

+31 (0) 85 06 03 002

Wie zijn wij?

Alle voordelen op een rijtje:

Ervaren chauffeurs
Aangenaam vervoer
Particulier en zakelijk
Van & naar Schiphol
Door heel Nederland
Snel en goedkoop
Boek direct online

BETROUWBAAR

}

24/7 BEREIKBAAR

ERVAREN PERSONEEL

Boek nu eenvoudig een taxirit!